Beskrivelse og analyse af manuel flydende kugleventil

Manuel kugleventil, butterflyventil og propventil er den samme type ventil. Forskellen er, at den lukkede del af kugleventilen er en kugle, som roterer rundt om ventilhusets midterlinje for at opnå åbning og lukning. Kugleventilen bruges hovedsageligt til at afskære, fordele og ændre strømningsretningen af ​​mediet i rørledningen. Den tredelte kugleventil er en ny type ventil, der har været meget brugt i de senere år. Denne type ventil bør generelt installeres vandret i rørledningen.
Floating Ball Valve
NSW ventil firmamanual flydende kugleventilsæde har god tætningsevne. Kugleventilens tætningsring er for det meste lavet af elastiske materialer såsom PTFE (RPTFE, NYLON, DEVLON, PEEK osv.). Den bløde tætningsstruktur er nem at sikre tætningen, og når mellemtrykket stiger, øges kugleventilens tætningskraft. Stamtætningen er pålidelig. Når kugleventilen åbnes og lukkes, roterer ventilspindlen kun og bevæger sig ikke op og ned. Ventilspindelpakningen er ikke let at blive beskadiget. Tætningskraften af ​​ventilspindlens omvendte tætning øges med stigningen i mellemtrykket. Fordi PTFE og andre materialer har gode selvsmørende egenskaber, er friktionsskader med kugleventilkuglen lille, og kugleventilen har en lang levetid. Brugsmodellen kan udstyres med pneumatiske, elektriske, hydrauliske og andre drivmekanismer for at realisere fjernbetjening og automatisk drift. Kugleventilkanalen er glat og kan transportere tyktflydende væsker, slam og faste partikler.

Manuel flydende kugleventil er en slags ventil, der kom ud i 1950'erne. På et halvt århundrede har kugleventilen udviklet sig til en stor ventilkategori. Kugleventilen bruges hovedsageligt til at afskære eller forbinde mediet, og kan også bruges til væskejustering og kontrol. Segment kugleventilen (V notch kugleventil) kan udføre mere nøjagtig flowjustering og kontrol, og tre-vejs kugleventilen bruges til at fordele mediet og ændre mediets flowretning. Manuelle kugleventiler navngives hovedsageligt baseret på kugleventilens køretilstand ved at dreje håndhjulet eller håndtaget.

 


Indlægstid: 20. november 2020