Top ti kinesiske ventilmærker

Top ti kinesiske ventilmærker

1. Suzhou Neway Valve Co., Ltd. (Mærke: Neway)

  Suzhou Neway Valve Co., Ltd. blev grundlagt i 1997. Neway har mere end 200 erfarne tekniske ingeniører, der specialiserer sig i ventilløsninger. Vi bruger professionel viden til at hjælpe kunder med at gennemgå ventilspecifikationer, tilpasse og optimere applikationsløsninger, fejlfinding mv.

2. China Nuclear Suval Technology Industry Co., Ltd. (Mærke: China Nuclear Suval Valve)

Virksomheden blev grundlagt i 1997. Det er et børsnoteret aktieselskab grundlagt på grundlag af at arve hovedforretningen, mærket, kvalitetssikringen, teknologien og ledelsesfordelene fra China National Nuclear Corporation Suzhou Valve Factory. Den nuværende registrerede kapital er 20 millioner RMB 20 millioner. , Er det første børsnoterede selskab i Kinas ventilindustri og nukleare industrisystem. Vandt ærestitlen Jiangsu Famous Brand.

  3. Sanhua Holding Group Co., Ltd. (Mærke: Sanhua)

  Sanhua Holding Group Co., Ltd. blev etableret i 1984 i Xinchang, en berømt by i det østlige Zhejiang, Kina. Det er en storstilet privat virksomhed, der integrerer videnskabelig forskning, produktion, drift og service. Virksomheden har successivt vundet National Quality Award, China Famous Brand, China Well-known Brand og mange andre æresbevisninger og titler. Zhang Daocai, grundlæggeren af ​​Sanhua Business, har også vundet mange hædersbevisninger, såsom Chinese Master of Business Management og Chinese Outstanding Entrepreneur.

  4. Zhejiang Chaoda Valve Co., Ltd. (Mærke: Chaoda)

Chaoda blev grundlagt i 1984. Virksomheden er nu en national central højteknologisk virksomhed, en rygradsvirksomhed i Yongjia Pump and Valve Characteristic Industrial Base af National Torch Program, en medlemsenhed af forsyningsnetværket for Sinopec, CNPC og CNOOC , en direktørenhed for China General Machinery Industry Association, og China Valve Industry Association næstformandsenhed, Zhejiang-provinsens skattefradrag AAA-klasse virksomhed, Zhejiang-provinsen kontrakt og troværdig enhed, Industrial and Commercial Bank kredit AAA-klasse virksomhed, Wenzhou centrale rygradsvirksomhed, "Chaoda" vandt titlen som Zhejiang Famous Brand og Zhejiang Famous Brand Product.

  5. Wenzhou Newsway Valve Co.,Ltd. (Mærke: NSW)

Som en af ​​de ti største industrielle ventilproducenter og eksportører i Kina, Wenzhou Newsway Valve Co.,Ltd. har været engageret i produktion og forskning og udvikling af industrielle ventiler, og tager produktionen af ​​verdens avancerede industrielle ventiler som sin mission. Hovedkugleventiler, skydeventiler, kugleventiler, kontraventiler og butterflyventiler. Produkter dækker næsten alle industrielle områder, herunder: onshore og offshore olieudvinding, olieraffinering, kemisk industri, skibsbygning, papirfremstilling, metallurgi, termisk kraft, atomkraft osv. Som Kinas førende og verdenskendte ventilproducent har Newsway Valve været engageret. at give kunderne et komplet sæt industrielle ventilløsninger med speciale i produktion, forskning og udvikling, salg og service af industrielle ventiler.

 6. Shanghai Shengchang Automatic Control Valve Co., Ltd. (Mærke: Shengchang)

Shanghai Shengchang Automatic Control Valve Co., Ltd. blev etableret i Shanghai Pudong New Area i begyndelsen af ​​2002. Virksomheden har en stærk teknisk kraft og avanceret udvikling og design og computerstyringssoftware. Produkterne har introduceret avanceret tysk teknologi, og aktuatorerne er perfekt integreret med vores ventiler. I denne industrielle infrastruktur På den frugtbare jord med et komplet og komplet industrielt støttesystem, med stærk støtte og bistand fra den lokale regering, efter fem års kontinuerlig udvikling, er Shengchang dukket op fra industrien og er blevet en model for udvikling af moderne kinesisk ventilindustri. Markedsandelen har været blandt de bedste i den indenlandske industri.

  7. Sichuan Zigong High Pressure Valve Co., Ltd. (Mærke: Zigong High Pressure)

Sichuan Zigong High Pressure Valve Co., Ltd. blev grundlagt i 1958. Det er i øjeblikket den største langdistance-rørledningsventilproduktionsbase i Kina. Det har specialiseret sig i fremstilling af "Feiqiu-mærket" serier af kugleventiler, sommerfugleventiler, fladventiler, gateventiler, kraftværksventiler og andre standard- og ikke-standardventiler. Og særlige ventiler er statens nøglevirksomheder til at fremme udviklingen.

Virksomheden var den første til at opnå API6D-certifikatet fra American Petroleum Institute i 1993; det opnåede ISO9001-certifikatet fra Norge DNV i 1994; det opnåede ret til selveksport i oktober og blev opført som en "eksportbase"-virksomhed af statens økonomiske og handelskommission i 1997; det blev tildelt i oktober 2003 Specialudstyrsfremstillingslicens fra Folkerepublikken Kina (trykrørledning).

8. Qinhuangdao Special Steel Valve Co., Ltd. (Mærke: Special Steel)

Qinhuangdao Special Steel Valve Co., Ltd. er beliggende i den smukke turistby Qinhuangdao. Det er en repræsentativ virksomhed, der integrerer udvikling, design, OEM og salg. Det er specialiseret i produktion af portventiler, kugleventiler, kugleventiler, kontraventiler, butterflyventiler, stikventiler og membraner. Ventiler, direkte nedgravede skydeventiler, direkte nedgravede spjældventiler og andre høj-, mellem- og lavtryksventiler.

Special Steel Valve overholder altid princippet om "Kunden først, kvalitet først", i overensstemmelse med forretningsfilosofien "Videnskab og pragmatisme, stræben efter innovation og kunden først", "Gå videre og blomstre" er ønsket fra Special Steel at tilfredsstille kunder Det er den evige mission for Special Steel Valve.

9. Wenzhou Crane Valve Industry Co., Ltd. (Mærke: Crane)

Wenzhou Crane Valve Industry Co., Ltd. er beliggende i Yongqiang High-tech Park, Wenzhou City. Det er en ventilproducent, der integrerer videnskabelig forskning, design, fremstilling, salg og service. Dets produktholdestandarder inkluderer nationale GB-standarder, amerikanske API'er og japanske JIS-standarder. Og så videre, og kan designes og fremstilles efter kundernes særlige krav. De vigtigste produkter omfatter mere end 30 varianter af spånkugleventiler, pneumatiske kugleventiler, skydeventiler, reguleringsventiler osv., med mere end 1.000 specifikationer. Alle ventilprodukter er strengt testet, før de lægges på lager for at sikre pålideligheden af ​​produktkvaliteten. I årenes løb har vi urokkeligt implementeret politikken om kvalitet først, med "forpligtet til perfektion, ubarmhjertig stræben, at skabe fremtiden og gå til verden" som forretningspolitik, konstant at anvende nye teknologier, nye processer, nye materialer og aktivt at udvikle nye sorter. Brugere leverer bedre ventilprodukter og bedre eftersalgsservice.

  10. Beijing Detaike Valve Co., Ltd. (Mærke: Detaike)

Beijing Detaike Valve Co., Ltd., med hovedkontor i Beijing, er et ventilfirma, der sælger og betjener væskekontrolindustrien. Det sælger importerede ventiler, reguleringsventiler, kugleventiler, nåleventiler, kugleventiler, skydeventiler, kontraventiler og butterflyventiler. , Flammedæmpere, sugeventiler osv. er i en førende position inden for kemiske, petrokemiske, petroleums-, papir-, minedrift, elektrisk kraft, flydende gas, fødevarer, farmaceutiske produkter, vandforsyning og dræning, og dets lydkvalitetssikringssystem og fremragende after-sales service system har vundet Det har vundet enstemmig ros fra kunder og er blevet bedømt som en "kontrakt-honoring og kredit-orienteret" virksomhed i mange gange, og har vundet tillid og bred ros fra brugerne.


Indlægstid: 09-november 2020